sábado, 21 de diciembre de 2019

Valoració de l'assignatura

Hola amics! Com esteu? Hui si que si ha arribat el dia i això vol dir que esta serà la meua última entrada. Espere que vos haja agradat tot el que he pujat i de la forma que ho he fet. 



Per un altre costat vaig hi ha parlar de la meua experiència amb esta assignatura i com l'he portat. La meua valoració és que és una assignatura que aprens sobre molts temes variats. Encara que el tema principal siga la introducció de les tecnologies en les aules i als xiquets, hi ha molts més temes que no coneixia. I també amb els vídeos introducció he aprés molts temes variats dies i celebracions que no coneixia i molts valors que transmeten eixos vídeos.




D'altra banda, volia comentar sobre les classes en línia. La meua sincera opinió és que preferisc les classes presencials, ja que interactues amb els companys i el professor i cregues un vincule de relació amb tots ells. Però, llevant aquest aspecte, pense que no han estat mal donar les classes d'esta manera. I per a no aclaparar-te amb tant temari el que has de fer és portar el tema al dia, que ha sigut el meu cas i per això no se m'ha fet costós. 


Bó sense més dilatació m'agradaria dir-vos feliç nadal i feliç any nou. 

Les meues felicitacions a esta assignatura.


1 comentario: