jueves, 5 de diciembre de 2019

Boyan Slat vs Greta Thunberg

Hola amics! Hui vos porte un tema d'actualitat que ha donat molt de parlar aquestos dies, la contaminació i tot les conseqüències que esta donant en el planeta. Heu oïda parlar de Greta Thunberg? El més segur que si, i de Suren Slat? A continuació vos parle d'ells.

Greta Thunberg està de moda entre els cercles progres. Molta gent plena la seua vida amb la nova causa i els mitjans els han dit que és el que han de seguir. Ells  (que es creuen lliures però seguixen tot allò que els manen) obeïxen sense piular i consideren que esta xica, amb un transtorn mental greu, és una líder a seguir.

Però és evident que Thunberg és un producte del sistema, un producte de màrqueting molt ben fet i que ve de perles a les empreses del que es coneix com "economía verda" i que pretenen traure molts diners als governs i, per consegüent, als ciutadans."

Mentres que Bryan Slat, un jove que als 16 anys va inventar un sistema de neteja de plàstics en l'oceà. Un jove que sí que fa quelcom útil per al medioambiente però que no té el reconeixement que es mereix ni a nivell institucional ni en busques de Google.



Qui és Boyan Slat

Boyan Salt és un jove holandés que com he dit, ha ideat un sistema d'arreplega de plàstics del mar i la seua gran barrera ha aconseguit els primers èxits arreplegant plàstics de l'oceà Pacífic, entre Hawaii i Califòrnia (EUA) . Després dels primers assajos fallits, ja es pot retirar fem amb un sistema reforçat i duplicat, segons la fundació The Ocean Cleanup, promoguda pel propi Vogixen Slat.

Boyan Slat va començar a idear en 2012 la construcció d'una gran barrera amb què es poguera arreplegar les enormes quantitats de plàstic dels oceans de tot el món. 

The Ocean Cleanup ha explicat que es va llançar el sistema al juny en el port de Vancouver i que ha sigut un èxit. La fundació ha assegurat que amb esta barrera es poden arreplegar des de plàstics visibles, grans xarxes fantasmes associades a la pesca i també microplàstics.




No hay comentarios:

Publicar un comentario