domingo, 1 de diciembre de 2019

Internet aplicat a l'educació: Webquest, Blog Y Wiki

Hola amics! Hui anem ha parlar de l'internet aplicat en l'educació per mitjà de Webquest, Blog i Wiki. Sabeu que és? vos ho explique a continuació.

L'ús de Webquest, Blog i Wiki té uns principals avantatges com:

  • Oferix noves perspectives dins i fora de l'aula
  • Permet publicar continguts a la red
  • Obrix causes afectives

Webquest

És una estratègia constructivista que servix per a facilitar l'aprenentatge la qual permet als alumnes desenrotllar habilitats per a analitzar, sintetitzar, transformar, publicar i compartir informació. Per mitjà del seu ús es busca que els estudiants compartisquen els seus troballes per mitjà d'un lloc Web que estiga a l'abast de tots. Formen part del que es denomina com a investigació guiada. Estan íntimament relacionades amb el desenrotllament de competències per al maneig de la busca de la informació. 

L'objectiu fonamental de les WebQuests és aconseguir que els estudiants facen bon ús del temps i s'enfoquen en la utilització de la informació més que a buscar-la.

Blog

Un blog és un lloc web en què es va publicant contingut cada un cert temps en forma d'articles (també cridats postts) ordenats per data de publicació, així l'article més recent apareixerà primer.

A més hi ha una part importantíssima en estes publicacions que és molt característiques dels blogs: els comentaris. 

Un exemple és precisament este blog que estàs llegint ara mateix.



Wiki

Una wiki és un tipus de pàgina web que pot ser editada per qualsevol usuari. S'usa per a fer projectes col·laboratius en internet, i habitualment té un format prou semblant a la wikipedia. 

En les wikis, els textos es creguen, modifiquen o eliminen des del navegador.










No hay comentarios:

Publicar un comentario