sábado, 2 de noviembre de 2019

PRÀCTICA 4: Mural y mandala

Hola amics! Sabeu qui és Frida Kahlo? Segur que heu escoltat parlar d'ella alguna vegada. A continuació vos deixe un mural i un vídeo que parla molt bé sobre ella.
I d'altra banda si vos agrada els mandales continuar llegint perquè vos conte coses molt interessants.

MURAL:

Frida Kahlo


El següent mural és de Frida Kahlo amb la frase de"¿Quién les dio la verdad absoluta? nada hay absoluto, todo cambia, todo se mueve, todo revoluciona, todo vuelve y va." L'elecció d'este personatge és per:


  • Per ser una dona amb idees polítiques revolucionàries.
  • Perquè és símbol de les dones que patixen. 
  • Per la seua influència en la ideologia i visió de la dona en l'actualitat. 
  • Per la seua peculiar manera de vestir.




Qui és frida kahlo?









MANDALA:

Mandala és una estructura de dissenys concèntrics que representen la composició fractal o repetitiva de l'univers i de la naturalesa. 
És una paraula d'origen sànscrit i significa "cercle" representa la unitat, l'harmonia i la infinitud de l'univers per mitjà de l'equilibri dels elements visuals.

En les cultures orientals, d'on es tenen els primers registres de disseny i ús dels mandalas, estos tenen com a objectiu el cessament del pensament i de la ment, aspirant aconseguir un estat meditatiu.

En el mandala volia transmetre la concordança i regularitat per mitjà de les tonalitats de colors dels tons blaus, als verds i grocs, i finalment els taronges, que tots van gradualment i les formes circulars que provoca profunditat.









No hay comentarios:

Publicar un comentario