sábado, 2 de noviembre de 2019

Loteria de Nadal 2015

Hola amics! com va el dia? hui vos porte un anunci de nadal que es va fer molt viral al seu dia per tot els valors i emocions que ens transmet. A continuació vos parle del curt i vos faig una xicoteta reflexió.

La història de Justino


És molt més que un simple anunci o un lema comercia. Narra la història de Justino tracta de que és un guàrdia de seguretat que treballa de nit en una fàbrica de maniquins. Tots els dies sona el seu despertador a les 22.00 hores, agafa l'autobús i acudix al treball en una fàbrica de maniquins. No veu els seus companys i treballa en soledat. Però Justino no està a soles. Els maniquins són els companys que li falten i el seu mitjà de comunicació per a interactuar amb els treballadors de dia.

Arriba el Nadal i Justino els va deixant missatges a través d'eixos maniquins que cobren vida de la mà d'este peculiar vigilant. I com en qualsevol lloc de treball es penja la llista per a participar en el Sorteig de Nadal. David, Dèlia, Lucas, Valentina... La majoria juga, però Justino no es dóna compte. Està més pendent de deixar una sorpresa Carmen pel seu aniversari o fabricar un gran arbre de Nadal construït amb maniquins.

El dia de la Loteria, Justino es torna a despertar a les 22.00, torna al mateix autobús de tots els dies, puja en el mateix ascensor de sempre, però quan s'obri la porta li espera un dels seus maniquins amb un desé en la mà. Justino ho arreplega, somriu i es destapa una botella. A Justino se li va oblidar, però als seus companys no, igual que ell no s'oblidava d'ells. 




Els valors del curt


Este curt transmet la bondat, generositat i la grandesa dels xicotets detalls. El personatge tan sols i aïllat per a transmetre la idea d'unió i felicitat que pot proporcionar el sorteig.

Una història que ens insufla l'esperit nadalenc, l'amor, la camaraderia i les ganes de compartir amb els nostres la felicitat. La moralitat és que la riquesa que té u és molt millor si es compartix.

Justino és un exemple que s'ha de seguir que totes les persones haurien de ser, fent insistència en la seua bondat humana i en les ànsies de compartir i fer feliços als altres. Que, si fas coses bones en la vida i a les persones t'ho tornen, com és si és el cas.

Un altre aspecte a comentar és punt de vista positiu que té Justino, que, encara que la situació siga trist de soledat, el sap traure el positiu i el costat bo de les coses.


En conclusió, és una història preciosa que reflectix el valor humà de compartir, inclús quan estem sols.








No hay comentarios:

Publicar un comentario