sábado, 26 de octubre de 2019

Chicken or the egg

Hola amics! un altre dia més amb vosaltres. Hui vos porte el curt "chicken or the egg" vos anime a veure-ho i recapaciteu després. Parlaré sobre ell i dels valors que ens transmet aquest preciós vídeo.

Curt de l'empatia i l'amor

El conte Chicken or the egg, tracta sobre l'empatia, en el que un porc s'enamora d'una gallina, el qual xoca frontalment amb el seu gust pels ous fregits, que li encanten. Quan ha de decidir si continuar menjant ous fregits o seguir amb la seua relació amorosa amb la gallina, entra en joc la seua empatia i pren una gran decisió, el qual decidix quedar-se amb ella per amor.




Cada un de nosaltres té una sèrie de gustos, aficions i preferències que va forjant al llarg de la seua vida. La teua rutina està marcada en certa manera per allò que consideres una passió i no conceps la teua vida sense això. Però de sobte, arriba l'amor i amb això la trobada de dos mons distints que senten el desig d'unir-se per la força d'atracció que exercix este sentiment. Potser ja no dediques tant temps a allò que t'agrada o directament ho has oblidat. Però junts aneu construint una bonica història repleta de coses que compartir, experiències precioses i moments inigualables.




Però un aspecte a tindre en compte molt important és que quan l'amor apareix no hem de tractar de ser qui no som. En una relació, cal ser autèntics i transparents, a pesar de les nostres pors. No pots deixar de ser qui eres tan sols pel pretext de voler agradar a l'altra persona.




Ser empàtics amb el nostre company ens permet captar el seu món emocional i comprendre com pot trobar-se en certs moments.  Posar-nos en el lloc de la nostra parella enfortirà el nostre vincle amb ella si ho tenim en compte. 
Com en este curt, on la gallina es mostra sensible i trist quan s'assabenta de que el seu company disfruta dels ous, que és just l'origen d'on ella prové... i sense exigències, tan sols amb un xicotet gest, esta capta els seus sentiments i decidix posar fi al seu comportament sempre que d'ella no s'assenta dolida.

En conclusió les relacions són complicades, però no per això deixen de ser boniques. L'important és créixer junts sense deixar de ser un mateix, sent flexibles i no exigents, comprensius i no rígids.





No hay comentarios:

Publicar un comentario